Recent Works

Werk locaties

SONY DSC

 

Waar kunt u uw evenement of activiteit door ons laten verzorgen?

  • Dynamique

De meeste van onze programma’s voeren we uit op en rondom onze eigen locatie Dynamique.  Groepen tot ca 100 personen kunnen we daar een uitdagend en mooi programma bieden.

  • Klimwand Spaarnwoude en Snowplanet

Met grotere groepen vanaf ca 100 personen tot een paar duizend man gaan we graag naar de heuvels in Spaarnwoude rondom de Klimwand, dit is een 15 meter hoge buitenklimwand. Tevens een kunstwerkklimkamp044, op de website www.klimmuurspaarnwoude.nl kunt u informatie vinden over deze unieke klimwand. Voor ons biedt deze omgeving in combinatie met de zalen, de skibaan en de catering van Snowplanet, zie bv; www.snowplanet.nl , een uitstekende basis voor een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor grote groepen van 100 man tot een paar duizend man.

  • omgeving boerderij Zorgvrij

FelisenumdagRondom boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude zijn enkele evenementen terreinen waar we graag naar toe gaan. Hier vinden we vooral een geschikte plek voor groepen die een rustige beschutte plek zoeken in de natuur met een mooie kanoroute en veilig water om te vlotten.

  • Haarlemmermeerse bos

In het Haarlemmermeerse bos zijn er ook uitstekende mogelijkheden voor diverse actieve programma’s. Veel van onze sportdagen organiseren wij daar al jaren met veel plezier.

  • Elders een activiteit?

Mocht u voor uw groep een eigen locatie in gedachten hebben of als u echt liever bij u in de buurt aan de gang wilt maar u weet niet waar? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vast helpen.

Share