Over ons

Bent u op zoek naar een horeca en recreatie locatie aan het water ? Dan bent u bij paviljoen Loef en watersportcentrum Dynamique  op de juiste plek. Ons team is met hart en ziel aan het werk op deze prachtige locaties aan het water.

Ieder jaar proberen wij weer nieuwe aantrekkelijke programma’s en activiteiten te organiseren, gericht op een breed publiek.  Samen leuke dingen doen, op en rondom het water dat is het doel. ‘Voor puur plezier’ is niet voor niks ons motto !

En of u nu met een groep wilt komen of alleen, u bent in beide gevallen van harte welkom.

Even voorstellen 

Wij zijn Kirsten en Quirijn Dalhuisen, samen eigenaar van deze beide locaties aan het water van de Mooie Nel. Dit open water is een uitloper van het Spaarne, de rivier die door Haarlem stroomt.

Al vanaf 1998 organiseren wij diverse sportieve evenementen op elke gewenste locatie, maar vooral in recreatiegebied Spaarnwoude. Vanaf 2008 werken we vanaf onze eigen locatie. Tot 2005 was deze locatie een eenvoudige groepsaccommodatie. Wij hebben er stap voor stap een levendig en veelzijdig water- en buitensportcentrum van gemaakt. In 2017 is daar paviljoen Loef bijgekomen aan de andere kant van het water. En als mensen vragen wat voor soort bedrijf we zijn dan is dat lastig in een paar woorden uit te leggen. Dus kom eens langs en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is.

 

Missie

Mensen op een ongedwongen manier in beweging zetten en met elkaar in contact brengen. Daarbij gebruikmakend van relatief eenvoudige middelen en alles binnen verantwoorde grenzen qua milieu- en natuur belasting.


Referenties

Laatst een familiereunie hier gehad. Denk zo'n 40 personen. Prima atmosfeer, lekker informeel, ook goed voor de kleintjes. Lekker eten en veel gastvrijheid. Genoten van de locatie, prachtig uitzicht op de mooie Nel. Gratis parkeren vrijwel naast de deur.

Testimonial H. W. de Roos
H. W. de Roos


Onze Partners

Wij werken samen met deze fantastische partners