Feesten & partijen

Feesten & partijen

Zoekt u een top feestlocatie in de omgeving Haarlem ? Paviljoen Loef heeft veel te bieden. Feesten en partijen bieden wij graag alle ruimte. Er is een ruime, gratis parkeerplaats op 100 meter van de locatie.

Voor het organiseren van een huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, reünie of een zakelijke receptie kunt u bij Loef terecht. Onze sfeervolle feestlocatie is prachtig gelegen aan het water.

In het winterseizoen van december tot en met half maart is het restaurant gesloten voor publiek en kunnen groepen op alle dagen van de week de locatie huren voor een feest of evenement.

Van half maart tot en met november is exclusief afhuren van Loef alleen mogelijk op de zaterdagavond (en de maandag in overleg). Vanaf 16.00 uur is de locatie beschikbaar tot 01.00 uur.

Mocht u op een andere dag of avond dan zaterdag willen boeken dan kunt u wellicht uitwijken naar onze locatie aan de andere kant van het water ; watersportcentrum Dynamique (zie ook op deze site)

Kosten

Wij werken met een omzet garantie die afhankelijk is van het seizoen en de tijdsduur. De tarieven sturen wij u op verzoek graag toe per mail.

Voor het bespreken van de mogelijkheden maken we graag een afspraak.
Bellen kan naar de volgende nummers op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur ;  06 – 41 44 89 88 of 06 – 48 17 50 28
Of mail ons voor meer informatie.

verjaardagsfeest-dynamique

Bekijkt u onze fotogalerij eens rustig, dan krijgt u vast een redelijke indruk. Zelf langskomen is natuurlijk nog veel beter. U bent van harte welkom.

Share