Recent Works

Onze kampen

Onze kampen

De vakantiekampen van Dynamique ;

Voor actieve kinderen van 8 tot 15 jaar. Er zijn drie mogelijkheden;

Klimkamp – Watersportkamp (zeilkamp en windsurfkamp) – Combi kamp

Het klimkamp

Op onze klimkampen gaan we natuurlijk iedere dag klimmen. Niet de hele dag maar steeds een ochtend of een middag. Het klimmen doen we op verschillende locaties: Klimmuur Haarlem, Klimmuur Amsterdam en de outdoor klimwand in Spaarnwoude (behalve als er Dance Valley is). Alle kinderen worden in groepjes verdeeld, afhankelijk van klimniveau en leeftijd. De gevorderde kinderen van 10 jaar en ouder kunnen zelfs een echt klimdiploma behalen.

Het Watersportkamp (zeilkamp – windsurfkamp)

Tijdens ons zeilkamp en tevens windsurfkamp gaan we op allerlei manieren actief aan de gang op en rondom het water. De meeste tijd besteden we aan het zeilen en windsurfen, dat zijn de twee activiteiten waar les in gegeven zal worden. Het zeilen zal hoofdzakelijk gebeuren in een laser pico (met z’n tweetjes). Het windsurfen gebeurt op moderne surfplanken (Fanatic, JP en Starboard) met zeer lichte en kleine kindertuigjes. Allemaal materiaal waarbij een snelle leercurve, en dus veel zeil- en windsurfplezier, mogelijk is. Naast het zeilen en windsurfen gaan we ook nog diverse andere leuke wateractiviteiten doen. Als kinderen alleen willen windsurfen of alleen willen zeilen proberen we daar zoveel mogelijk aan tegemoet te komen.

Het Combi kamp

Bij dit kamp gaan de kinderen zowel watersporten als klimmen. Als uw kind bijna alle sporten leuk vindt, van afwisseling houdt en moeilijk kan kiezen dan is het combi kamp geknipt voor hem of haar.  Ongeveer de helft van de dagen draaien de kinderen mee met het watersportprogramma en de andere helft bij het klimprogramma.

Voor alle kampen;

Ons standaard kamp is een 5 daags programma met 4 overnachtingen voor kinderen van 8 tot 15 jaar.

U kunt eventueel kiezen voor een dagkamp zonder overnachten als uw kind blijven slapen nog erg spannend vindt.

Na 1 juni 2018 bieden we bij de kampen die dan nog niet het vereiste minimum aantal inschrijvingen hebben bereikt de mogelijkheid in te schrijven voor een 3 daags kamp van woensdag tot en met vrijdag. Dat zal echter alleen gelden voor de kampen in de weken 31 en 34. De kampen in de eerste en laatste week van de vakantie komen de laatste jaren altijd vol met 5 daagse inschrijvingen.

Naast de hoofdactiviteit gaan we nog heel veel andere leuke activiteiten doen. Zoals vlotten bouwen en varen, een touwbrug bouwen en oversteken, boogschieten, zelf vuur leren maken zonder lucifer, zwemmen,  voetballen, kanovaren, en nog veel meer.

De avonden worden gevuld met een spelletjes avond, een nachtspel, een disco-avond, etc.. En als het weer het toelaat slapen we ook een keer buiten in zelfgemaakte hutten. Naast de leuke dingen komen er ook een paar iets minder leuke dingen voorbij zoals helpen tafel dekken, afruimen, en dergelijke. Gelukkig hoeft iedereen dat maar 1 x te doen.

Tijdens de week kunnen de ouders op onze facebook pagina af en toe een beetje meekijken via de daar geplaatste foto’s die tijdens de week gemaakt worden. Kijkt u maar eens op ; facebook/dynamiquewatersport

Share