Recent Works

Voorlichtingsdagen

Voorlichtingsdagen

Als u nieuwsgierig bent naar de organisatie, de locatie en de begeleiding van onze vakantiekampen dan bent u welkom op onze locatie.

Neem voor een afspraak contact op met ; Jelle Dalhuisen – 06 – 48 51 61 83

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag weet aan wie u uw kind toevertrouwd. Om u vast een indruk te geven stellen we de hoofdbegeleiders aan u voor;

Quirijn Dalhuisen (1964); sinds 1998 eigenaar van Dynamique. Van oorsprong opgeleid als docent lichamelijke opvoeding. Fanatiek buitensporter (watersport in het bijzonder), zet mensen graag in beweging.

Jelle Dalhuisen (1995); Sinds 2016 full time actief binnen Dynamique en nu ook paviljoen Loef. Hij is vanaf 2010 tijdens de eerste kampen van Dynamique als jonge assistent meegegroeid met alle ontwikkelingen. Zorgt nu voor vrijwel alle administratieve en organisatorische zaken rondom de kampen en is bij minimaal een tweetal weken hoofdleiding.

Maarten van de Wateren (1994); sinds 2011 de steunpilaar voor alle zeil activiteiten tijdens de kampen. De eerste jaren als assistent en sinds 2016 ook als hoofdleiding. Maarten studeert aan de TU Delft en is altijd de rust zelve zowel op het water als op de wal.

Loes Eijkman (1996) ; sinds 2014 als zeilinstructrice betrokken bij de kampen, en sinds 2017 ook als hoofdbegeleiding actief. Loes studeert net als Maarten aan de TU Delft. Behulpzaam, vrolijk, scherp en alert dat is Loes.

Koen Wessels (1992) ; sinds 2015 draait Koen mee als instructeur. De eerste jaren onder leiding van zijn eigen ouders en sinds 2017 samen met Jelle als hoofdleiding. Koen is bijna afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding. De rol van docent, leraar, begeleider past Koen als geen ander. Als praktische doener met veel energie heeft hij de kinderen veel te bieden.

Yorick Wessels (1996); net als zijn broer Koen draait Yorick sinds 2015 mee als instructeur. Ook Yorick volgt het spoor van vader Hans Wessels en studeert aan de CALO op de opleiding docent lichamelijke opvoeding. Yorick is een onmisbare sfeermaker in elke groep. Ondertussen ook nog een uitstekende surf en/of zeil instructeur.

 

 

Share